Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden

Asfaltdekke og belysning i undergang

Vei : Brøyting
2020-11-18 10:27 (#68592)
Under behandling Under behandling

Adresse: Stormyrvegen/Øvre Rælingsveg 1

Kart (59.9458051, 11.037978)

Hei,

Asfaltdekke ved undergangen Stormyrvegen/Øvre Rælingsvei er ødelagt. Det er så store biter med asfalt som ligger der nå at man ikke kommer frem med verken barnevogn eller rullestol. Fremkommelighet er også problematisk på sykkel. Dette betyr at personer nå må krysse Øvre Rælingsvei i stedet for å benytte undergangen når de skal opp Stormyrvegen. Når snøen kommer vil problemet bli enda større.

Ber om at gangveien utbedres så hurtig som mulig slik at man unngår farlige situasjoner og før noen blir skadet. Dette haster...

Vedlagt foto av hvordan veien ned til undergangen ser ut per nå fra Stormyrvegen siden.


Hei.

Kan ikke se at det har skjedd noe i denne saken. Er dette noe kommunen tar tak i? Situasjonen ved undergangen er ikke bedre, heller verre, enn da saken ble varslet om. Syklende og trillende (barnevogn etc.) må krysse Øvre Rælingsvei for å komme frem.

Belysning i undergang.

Vil også nevne at det bør gjøres noe med belysningen i undergangen. Registrerer at belysning i undergang skrur seg på samtidig som gatebelysningen. Dette fungerer dårlig da det blir mørkt lenge før i undergangen enn oppe på gateplan. Når man kommer gående går man inn i et mørkt "hull" som er lite trivelig og som mange vil oppfatte som utrygt. Gående velger da heller å ta veien utenom undergangen i den perioden undergangen er mørklagt. Tenke at det her bør kobles til et tidsur på belysningen i undergangen eller evt, en fotocelle som da skrur på lys ved behov.

Kommentar fra kommunen:

Hei! denne saken er oppe å går enda og er satt mannskap til å utbedre denne veien. Det vil bli ny asfalt og belysning!